Nog 0 dagen tot music meeting 2021 Music Meeting Gorredijk

Info

De 22ste editie van de Music Meeting Gorredijk vindt dit jaar plaats op de eerste zaterdag van oktober in 2021.

Informatie over hoe de Music Meeting omgaat met (de maatregelen tegen) het coronavirus vind je op deze pagina.

Alle dagelijke maatschappelijke normen en waarden gelden ook op ons terrein.

Programma: Aanvang programma is is 18:00 uur. Zie de pagina "Programma" voor meer informatie over het programma.

Locatie:  Sportpark Kortezwaag, Mientewei 2, 8401 AA Gorredijk. Het evenement zal dit jaar buiten worden georganiseerd.

Munten: Consumpties zijn verkrijgbaar bij één van de barren. Consumpties kunnen alleen verkregen worden door te betalen met munten. De munten kunnen gekocht worden bij de munten-kassa. De munten kunnen contant of per pin worden betaald.

Eten: De consumpties kunnen contant afgerekend worden bij de snackwagen.

Entree: De Music Meeting Gorredijk hanteert entree. Dat doen we vanwege de coronacrisis. Door jullie een kleine bijdrage te vragen, worden de kosten breder verdeeld. Meer informatie over de ticketverkoop vind je op music-meeting.com/tickets.

Parkeergelegenheid: Bij het sportcentrum is parkeergelegenheid voor handen. Parkeren is gratis.

Garderobe: Er is geen garderobe voor de jassen of tassen e.d. aanwezig.

Toiletten: Er zijn voldoende toiletten aanwezig op het terrein. Deze zijn te vinden op het festivalterrein. Middels aanplakbiljetten word je naar de toiletten geleid. 

Huisregels: Wanneer je eenmaal het terrein hebt verlaten is het niet mogelijk om het terrein weer te betreden. Er wordt er geen alcohol verstrekt aan jongeren onder de 18 jaar (om een legitimatiebewijs kan verzocht worden). Er zal een actieve controle plaatsvinden om alcoholgebruik beneden de toegestane leeftijd tegen te gaan. Vuurwerk, wapens of andere gevaarlijke voorwerpen zijn eveneens niet toegestaan. Ook drugsgebruik en -verkoop wordt niet geaccepteerd. Professionele foto-, audio-, beeld- en andere (opname-) apparatuur is niet toegestaan (tenzij voorzien van vooraf aangevraagde perskaart). Eenvoudige digitale fototoestellen zijn geen probleem. Het is niet togestaan om op het terrein flyers te verspreiden of posters op te hangen zonder toestemming van de organisatie. Bij overtreding wordt de toegang tot het terrein ontzegd.

EHBO: Op het terrein is EHBO aanwezig. (zie EHBO-vlaggen)

Beveiliging: Conform de geldige regels en vergunningseisen is er professionele beveiliging aanwezig. Bezoekers kunnen gefouilleerd worden en zijn zich verplicht te houden aan de voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel.

Taxicentrale: Voor het bellen van een taxibedrijf kun je je wenden tot: Taxi Moll: 0513-461355.

Eigen risico: Het betreden van het terrein alsmede het bijwonen van de optredens is geheel voor risico van de bezoeker. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u mailen naar info@music-meeting.com. De organisatie van de Music Meeting is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade onstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.

Overige: Gevonden voorwerpen kunt u bij de kassa overhandigen. In situaties waarin huisregels niet voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. Het programma is onder voorbehoud van onverwachte omstandigheden. De organisate heeft het recht, om in geval van overmacht, aanpassingen aan het programma te doen.