Nog 0 dagen tot music meeting 2021 Music Meeting Gorredijk

Music Meeting 2021 gaat door, iets anders dan je gewend bent

Geplaatst op maandag 6 september 2021

Het is bijna 2 jaar geleden dat we met zijn allen in een bomvol Kortezwaag konden genieten van de muziek en gezelligheid tijdens de Music Meeting 2019. In 2020 konden we vanwege het coronacrisis helaas geen Music Meeting organiseren. Nu kan er weer iets meer waardoor wij toch de kans willen grijpen de editie van 2021 mogelijk te maken.

De datum: 2 oktober. De vertrouwde eerste zaterdag van die maand.

Dezelfde sfeer, een iets andere opzet

De opzet zal iets anders zijn dan je gewend bent. Zo is het evenement buiten op de parkeerplaats voor Kortezwaag en zal er entree worden gevraagd. Dat laatste doen we vanwege de coronacrisis. Door jullie een kleine bijdrage te vragen, worden de kosten breder verdeeld.

Testen voor Toegang

Ook gaat het evenement door onder voorwaarden van Testen voor Toegang. Dat betekent dat je aan de poort een QR-code (in de CoronaCheck-app of geprint) moet laten scannen. Deze QR-code krijg je als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs van corona hebt of 24 uur voor de Music Meeting negatief bent getest op het coronavirus. Zonder toegangsbewijs en geldig legitimatiebewijs kom je niet op het terrein van de Music Meeting.

Programma

Tijdens Music Meeting Gorredijk Open Air zullen er optredens zijn van Daredevils, X-4 (Ten Four), Las Bandidas en Subtune Discoshows.

Tickets


Tickets zijn vanaf nu te koop via music-meeting.com/tickets. Voor deze kaartverkoop werken we samen met Guts. Heb je (technische) vragen tijdens het bestellen? Dan kun je terecht op deze website: https://support.guts.tickets/hc/nl .

Met het organiseren van deze Music Meeting lopen we vooruit op de aankomende coronapersconferentie van het kabinet. Er wordt verwacht dat daarin zal worden gezegd dat de anderhalvemeterregel wordt afgeschaft. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het niet mogelijk om een Music Meeting te organiseren. In het geval de Music Meeting 2021 moet worden afgelast (bijvoorbeeld omdat de coronaregels worden aangescherpt of de gemeente de organisatie niet toestaat), krijg je je geld terug, waarop de reeds betaalde servicekosten en mogelijke transactie- en administratiekosten in mindering zullen worden gebracht.

Update: de persconferentie van het kabinet zorgt niet voor problemen voor de Music Meeting. Een update lees je hier.