Nog 0 dagen tot music meeting 2021 Music Meeting Gorredijk

Diss Nie Okay en The Given Horse maken line-up 2014 compleet!

Geplaatst op vrijdag 6 juni 2014

Diss Nie Okay
Deze zes jonge honden hebben de vetste hits van tegenwoordig overgoten met een explosief sausje en brengen dat vol overtuiging, met een sterke dynamiek. Je word meegezogen in een daverende rockshow en daarbij overdonderd door de energie van deze prettig gestoorde, super strakke rockband. Vanaf de eerste seconde gaat de voet op het gaspedaal, en deze gaat er de gehele show ook niet meer af.

Afgelopen seizoen heeft de band 3 keer live op de speelplaats bij Jim Vorwald op 3FM gespeeld en waren ze o.a. headliner op KanaalPOP en FarmFest. Daarnaast zijn ze een graag geziene gast op festivals, dorps- en studentenfeesten in heel Nederland.

‘Diss Nie Okay? Diss fucking niet normaal!’
- Iroon Knipping (juryvoorzitter play-offs Oerrock)

‘Holy fucking shit mensen, wat is dit ongelofelijk gaaf! Fenomenaal!’
- Jim Vorwald (3FM-DJ)

The Given Horse
The Given Horse bestaat uit Johannes Peetsma en Marius van der Leij. Ze hebben elkaar leren kennen op de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden waar ze beide in de band Diss Nie Okay speelden. Met allebei dezelfde missie en visie hebben ze besloten hiernaast het duo The Given Horse te beginnen. De muziek begon op straat met een mix van eigen nummers en covers. Na dit enkele maanden gedaan te hebben in Groningen zochten ze het avontuur op. Met weinig geld naar Verenigde Staten om rond te komen van straatmuziek. Van stad naar stad om zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen met muziek; gratis slaapplaatsen, gratis eten, gratis attractieparken etc.

In Amerika is veel inspiratie opgedaan en dit wordt vertaald naar een EP met daarop 4 nummers die elk over een andere stad zullen gaan. Ze zullen hierbij worden ondersteund door een volledige band die de muziek van het duo zal versterken.

Momenteel zijn ze nog steeds te vinden in de straten van Groningen en zijn ze makkelijk inzetbaar op evenementen als bruiloften, winkelopeningen, festivals etc. Niet alleen als duo, maar ook met de volledige band achter zich.