Nog 0 dagen tot music meeting 2021 Music Meeting Gorredijk

Nieuwe namen line-up 2014: Rock Addiction en Shagging Ponies

Geplaatst op maandag 2 juni 2014

Nieuwe namen line-up 2014: Rock Addiction: A Tribute to British Rock! en Shagging Ponies : Glamrock met een vette knipoog!

Rock Addiction: A Tribute to British Rock!
Rock Addiction - A Tribute to British Rock - is een eerbetoon aan een muziekstijl. Aan de Britse rock zoals die eind jaren 60, begin jaren 70 is ontstaan in Engeland. Om precies te zijn aan de Britse hardrock van die tijd en alle muziek die daarop geïnspireerd is. Het is een rauwe sound, soms bijtend, maar altijd eerlijk en direct. Geen gepolijste softrock, maar altijd de ‘cranked Marshall’ als uitgangspunt. De grote voorbeelden van deze sound zijn Deep Purple, Led Zeppelin, Thin Lizzy, Bad Company, maar ook Heart (Canada) , AC/DC (Australië) en recente bands zoals Black Country Communion. Rock Addiction brengt je de hoogtepunten van British Rock en speelt een verzameling van overbekende hits en verrassende songs die je bijna al weer was vergeten.

Shagging Ponies - Glamrock met een vette knipoog!
Ben jij het ook zo zat? Kijken en luisteren naar bandjes die het podium niet meer af willen en je niet het zaterdagavond-gevoel geven dat je verdient? Ben je het zat om te proberen mee te zingen met liedjes die je nog nooit hebt gehoord en er daardoor uit te zien als een loser, elke keer als het fout gaat? Stop met moeilijk doen, dan! Wij hebben de oplossing voor al je problemen! We beloven je muziek die je zo hard laat genieten dat je broek afzakt. We beloven je een show die zo spannend en sexy is dat je vriendin's broek afzakt! We beloven je het onvervalste zaterdagavond-gevoel. Het gevoel waar je zo lang naar hebt lopen snakken. We beloven je het weekend dat je verdient, jij harde werker! Shagging Ponies speelt de liedjes waarmee je bent opgegroeid, alleen dan beter en met meer enthousiasme dan je je ooit voor kon stellen.