Nog 0 dagen tot music meeting 2021 Music Meeting Gorredijk

Nieuwe namen line-up 2014: Jupiter’s Playground en DJ Sytse

Geplaatst op woensdag 28 mei 2014

Jupiter’s Playground:
Het stimuleren van jong talent uit de regio is van groot belang. Daarom zijn we blij dat de band Jupiter’s Playground (ontstaan op de muziekschool Ateliers Majeur) op de bühne van de Music Meeting zal staan! Sterker nog, zij zullen het tweedaagse festival openen!
Jupiter’s Playground is een rockband die bestaat sinds november 2012. De band bestaat uit vier
vrienden: Ilse (zang), Sebastiaan (gitaar), Ruwan (bas) en Rob (drums) die allemaal dezelfde uit de
hand gelopen hobby hebben, namelijk muziek. Eerst werden er alleen nummers gecoverd, maar sinds begin 2013 is Jupiter’s Playground begonnen met het schrijven van eigen nummers. In september heeft de band zichzelf opgesloten in de studio, met als resultaat de single Birthday Cake. Het refrein van deze single wordt vaak meegezongen door het publiek, waar de bandleden enorm van kunnen genieten. “Wat is er nou mooier dan mensen die met jouw eigen nummers meezingen?”
Nog een bijzonder moment voor de band was in december 2013, toen Jupiter’s Playground mee mocht doen met Serious Record: Een wereldrecord poging voor het langste livemuziek concert van 363 uren in totaal. Jupiter’s Playground heeft twee keer opgetreden voor deze recordpoging in Poppodium Romein en in Asteriks (beide in Leeuwarden). Serious Record was onderdeel van 3FM’s Serious Request. Wat de band hoopt voor de toekomst is veel optredens geven, het publiek laten genieten van hun eigen muziek en het opnemen van een eigen cd waar ook serieus over word nagedacht. Aan stoppen denkt Jupiter’s Playground nog lang niet!

DJ Sytse:
Al op jonge leeftijd begon Sytse een bijzondere interesse te ontwikkelen voor het draaien van muziek. Hij draaide op bijna alle feesten van familie en vrienden. In 2006 begon Sytse zijn professionele DJ carrière in Café ’t Fetsje Gorredijk. Daar kwam hij in contact met collega dj’s en zo stond hij al snel op verschillende locaties in binnen- en buitenland. Door zijn ervaring in discotheken, kroegen, après-skibars en op bruiloften is Sytse breed inzetbaar als allround / feest DJ. Zijn specialisme is het aan elkaar mixen van top40, 70’s, 80’s, 90’s, Nederlandstalig en Après-ski. Doordat Sytse het publiek goed aanvoelt, vindt hij altijd de juiste mix om het publiek in de feeststemming te krijgen. Dit tezamen met zijn enthousiasme zorgt voor een geslaagde avond.