Nog 0 dagen tot music meeting 2021 Music Meeting Gorredijk

Hoksons ook op Music Meeting 2014!

Geplaatst op vrijdag 21 maart 2014

Wederom kunnen we weer een naam noemen die toegevoegd wordt aan de line-up van 2014!

De Høksons is een vierkoppige formatie uit Ter Apel en omstreken, louter bestaande uit liefhebbers van het rock ’n roll-genre, die maar één ding wil: vol gas knapp’n! De gouden strot en knijterstrakke slaggitaar van de ijzersterke frontman Gert Huls, aangevuld met een dampende ritmetandem en gierende gitaarsolo’s zorgen samen voor de beukende Veenkoloniale Rock ’n Roll van de Høksons! Voeg aan dit recept een gezonde dosis energie, humor, interactie en spelvreugde toe en je krijgt een spectaculaire show vol rock ’n roll!

De heren van de Høksons hebben de afgelopen jaren al veel zalen omver geblazen door heel Nederland met hun Veenkoloniale Rock ‘n Roll! De heren rockers weten op hun eigen energieke wijze covers van Normaal naadloos te combineren met hun eigen werk. Dit eigen werk valt te omschrijven als rock ‘n roll met invloeden die vallen te typeren als een kruisbestuiving tussen Status Quo en AC/DC die zo af en toe een groene beugelfles drinkt met Normaal en Chuck Berry.

De stapel eigen werk is zover gegroeid dat de Høksons in mei van dit jaar hun eerste album zullen lanceren!

Kortom: Veenkoloniale Rock ’n Roll! Dialectrock van de bovenste plank met een hoog feest en beukgehalte! Dat zijn de Høksons!!