Nog 0 dagen tot music meeting 2021 Music Meeting Gorredijk

Miss Montreal hoofdact Music Meeting 2014!

Geplaatst op donderdag 13 maart 2014

Hoofdact Music Meeting 2014: Miss Montreal!

Miss Montreal: authentieke rasartieste

Sanne Hans, de frontvrouw van Miss Montreal, werd op 22 september 1984 geboren in Hardenberg. Ze groeide op in een muzikale familie en schreef al liedjes toen ze heel jong was. Het Nederlandse publiek leert Sanne in 2008 kennen via een reclame voor Slankie, maar ze heeft haar doorbraak te danken aan Matthijs van Nieuwkerk.

Het populaire tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ staat er bekend om ontluikend talent een podium te bieden en voor Sanne Hans is haar bezoek aan DWDD de kans zich met haar eigen liedje ‘Just a Flirt’ te presenteren aan het grote publiek. Haar optreden en droge humor maakt veel indruk bij de kijkers en al snel heeft Giel Beelen de radioprimeur van Sanne’s debuutsingle.

Niet veel later kiest 3FM de single tot haar Megahit. Op 1 november van 2008 komt de single ‘Just A Flirt’ in de hitlijsten binnen om daar 33 weken onafgebroken in te blijven staan. Op 15 mei 2009 verschijnt haar debuutalbum ‘Miss Montreal’ en is ze te bewonderen op de grote festivals zoals Lowlands, Parkpop, Beatstad en Zwarte Cross. In het najaar van 2009 vult Sanne’s eigen publiek bijna 30 Nederlandse concertzalen en doet ze het voorprogramma van Coldplay in het Goffertpark voor 70.000 bezoekers.