Nog 0 dagen tot music meeting 2021 Music Meeting Gorredijk

Rock Impressions 2014

Geplaatst op donderdag 5 december 2013

Negen pop- en rockbands van formaat presenteren zich op 11 januari 2014 aan boekers en programmeurs op Rock Impressions 2014 in Schaaf City Theater te Leeuwarden. En de Music Meeting Gorredijk is daarbij voor de line-up van 2014!

In navolging van het succes van Rock Impressions 2012 en 2013 organiseert Trigger Management & Bookings in samenwerking met Dijking Events, Steve Sound Support en Boven Holland Entertainment op 11 januari aanstaande Rock Impressions 2014. Dit evenement zal plaatsvinden in Schaaf Citytheater te Leeuwarden. Het festival is bijzonder vanwege de opzet. Maar liefst negen talentvolle pop-/rockbands krijgen aan het begin van het nieuwe seizoen de kans zich te presenteren aan een speciale groep genodigden, te weten: boekers, eigenaren van muziekcafe's, radiomakers en organisatoren van festivals.

De programmeurs van onder meer Oerrock, Geuzenpop, Steengoed Festival, Freezeforze, Kelder Open Air en Music Meeting Gorredijk zijn van de partij om een of meer bands te boeken voor hun evenement. Rock Impressions biedt de muzikanten een avond vol kansen op nieuwe optredens en interessante contacten in de muziekwereld. Ook liefhebbers van live muziek uit de wijde omgeving kennen het festival inmiddels en komen in grote getale genieten van de populaire pop- en rockformaties.

De bands die hun opwachting zullen maken zijn: Arcadium (BEL) (Red Hot Chili Peppers-tribute), Damaged Justice (Metallica-tribute), Black Leash (Pearl Jam-tribute), Boys Named Sue (Johnny Cash-tribute), Høksons (boerenrock met Normaal-covers), Rock Addiction (Classic Rock Covers), Stennis (Top 100-/feestband), Blackish (Classic Rock Covers) en Blueshaker (Bluesrock).

De presentatie van Rock Impressions 2014 is in handen van Douwe Kool, multi-talent en onder meer bekend als presentator, acteur en rockzanger. Entreekaarten à € 7,50 zijn verkrijgbaar via Schaaf City Theater. De deur is open vanaf 18.30 uur, de show begint om 19.00 uur.

rock_impressions_2014_1000.jpg