Nog 0 dagen tot music meeting 2021 Music Meeting Gorredijk

Music Meeting klaar voor 15e editie

Geplaatst op maandag 2 september 2013

Zo begin september begint het weer te kriebelen. De periode die hieraan vooraf is gegaan heeft voornamelijk in het teken gestaan van bands uitzoeken, vergunningen regelen en alle paperassen gereed maken. Maar vanaf nu is het aftellen begonnen. Music Meeting Gorredijk gaat namelijk, traditiegetrouw in het eerste weekend van oktober, de 15e editie presenteren. De weg die vorig jaar is ingeslagen, wordt voortgezet. Dat betekent dat Gorredijk opnieuw 2 dagen in het teken zal staan van muziek, talent en gezelligheid en dat natuurlijk gratis toegankelijk.

Voor deze 15e editie hebben we weer een behoorlijk divers scala aan bands en artiesten weten te strikken. Op vrijdag 4 oktober staan namelijk Kek!, Sadelrukers en Big Apple op het podium. Kek! is naar eigen zeggen de coverband van het noorden en bestaat uit 5 bandleden die stampende en dampende classics spelen. Sadelrukers is een oude bekende van de Music Meeting en ook voor deze editie verwachten wij weer veel van deze FryskeRock&Lol band. Afsluitend op de vrijdags speelt Big Apple, een coverband uit het topsegment van het Nederlandse muziekcircuit.

Zaterdag 5 oktober is eveneens een parade van muzieksoorten met de bands Sofia Nero, Skraal, DamagedJustice en Coronas. Als alternatieve rockband maar dan met een geheel eigen kijk op het fenomeen rockmuziek zal Sofia Nero haar eigen nummers ten gehore brengen. Bij Skraal kunnen we alleen maar 1 zin citeren die alles zegt; ‘In rauwe strôt, skuorrende gitaren, in strakke ritmeseksje en in goed humeur’. Nu we toch in de gitarenhoek zitten; DamagedJustice zal op de zaterdagavond laten horen en zien waarom zij bekroond zijn tot ‘the best sounding Metallica tribute band’. En geloof ons, daar is geen woord teveel mee gezegd.
Afsluiter van de zaterdagavond is de band Coronas. Met hun Stand Up Pop weten ze de hele tent actief mee te krijgen in de Rock ’n Roll, de soul, de jazz en de smartlappen. De bezoekers bepalen namelijk wat Coronas gaat spelen. Een fenomeen op het podium wat niet gemist mag worden!

Uiteraard is dit nog lang niet alles, er zullen nog bands en/of artiesten toegevoegd worden aan deze lijst en ook zal de zaterdagmiddag weer in het teken staan van Music MeetsKids voor de basisschoolleerlingen van de Gorredijkster scholen. Meer informatie hierover volgt.

Noteer alvast in de agenda met rode stift: 4 & 5 oktober Music Meeting Gorredijk en houd deze krant in de gaten voor meer info. Tot dan!