Nog 0 dagen tot music meeting 2021 Music Meeting Gorredijk

Newsflash Music Meeting 2013!

Geplaatst op dinsdag 26 februari 2013

In januari kondigen we al twee top bands aan die dit jaar op het programma staan. Deze bands boekten wij tijdens Rock Impressions 2013 georganiseerd door onze muzikale partner Trigger Bookings. Nog even in de herhaling. De bands die we toen vastgelegd hebben zijn:

- Damaged Justice
Damaged Justice is een Metallica-tributeband opgericht in 2007 door vier mannen met een passie voor Metallica, en het doel om zo dicht mogelijk bij het origineel te komen. Veel aandacht wordt besteed aan details: geluid, instrumenten, performance en andere elementen die een Metallica-show tot een unieke ervaring maken. En volgens het publiek slagen ze er uitzonderlijk goed in om het ‘Metallica-gevoel’ over te brengen.

- Sofia Nero
Muzikaal vakmanschap gaat hand in hand met een gedreven podiumpresentatie. De mannen zijn grootgebracht door het hard en zacht van de jaren ‘90, gevoed door vooruitziende geesten en doordrongen van nu en dan duistere tonen. Het eindresultaat valt onder de noemer indierock te plaatsen, maar Sofia Nero smelt invloeden en inspiratie samen tot een geheel eigen kijk op de rockmuziek.

Naast deze bands kunnen wij nu ook officieel de eerste hoofdact van de Music Meeting 2013 bekend maken! Niemand minder dan de topband Big Apple sluit dit jaar de vrijdagavond af!

Big Apple is een energieke live band met een zeer uitgebreid repertoire waarbij ook de meest actuele hits natuurlijk niet mogen ontbreken (zoals Lady GaGa, Rihanna, Emeli Sande, Of Monsters and Men, Flo Rida, Pitbull, Pink, Jessie J, Katy Perry, David Guetta, Afrojack, etc etc).

Maar ook de ‘Gouwe Ouwe’ worden niet geschuwd (Lenny Kravitz, Kings of Leon, Ram Jam, Bon Jovi, AC/DC, Queen, Steppenwolf, Kiss,Aerosmith, Guns and Roses, Tina Turner, ABBA, etc), en als uitsmijter van de avond een ware ‘Hollandsche medley’ met alleen maar meezingers en feestknallers!

Maar Big Apple is meer!!! Meer dan alleen maar heel veel nummers spelen op één avond: Coole acts, vette rekwisieten, stijlvolle kleding en een podium met licht en geluid om ú tegen te zeggen zijn allemaal een vast onderdeel geworden van een te gekke show!

In 2006 werd Big Apple de gelukkige winnaar van de Clash of the Coverbands en bovendien in 2007 winnaar van de 3FM award. Inmiddels is Big Apple een gevestigde naam en niet meer weg te denken uit het topsegment van het nederlandse muziekcircuit.