Nog 0 dagen tot music meeting 2021 Music Meeting Gorredijk

Music Meeting boekt 2 bands tijdens Rock Impressions!

Geplaatst op maandag 7 januari 2013

Afgelopen weekend waren wij als organisatie van de Music Meeting aanwezig bij Rock Impressions 2013. Dit is het festival waarop talentvolle pop- en rockbands zich kunnen presenteren aan boekers, programmeurs, festivalorganisaties en radiomakers. De organisatie is in handen van onze partner Trigger Management & Bookings.

Tijdens deze avond hebben wij genoten van 7 fantastische bands waarvan wij er drie uitgenodigd hebben om een optreden te verzorgen tijdens de Music Meeting 2013. Wij waren in ieder geval zeer onder de indruk en vinden dat het publiek van de Music Meeting dit ook moet beleven!

De 2 vastgelegde bands willen we jullie niet onthouden. Kortom tijd voor een update!

Op het programma van 2013 in ieder geval:

- Damaged Justice
Damaged Justice is een Metallica-tributeband opgericht in 2007 door vier mannen met een passie voor Metallica, en het doel om zo dicht mogelijk bij het origineel te komen. Veel aandacht wordt besteed aan details: geluid, instrumenten, performance en andere elementen die een Metallica-show tot een unieke ervaring maken. En volgens het publiek
slagen ze er uitzonderlijk goed in om het ‘Metallica-gevoel’ over te brengen.

- Sofia Nero
Muzikaal vakmanschap gaat hand in hand met een gedreven podiumpresentatie. De mannen zijn grootgebracht door het hard en zacht van de jaren ‘90, gevoed door vooruitziende geesten en doordrongen van nu en dan duistere tonen. Het eindresultaat valt onder de noemer indierock te plaatsen, maar Sofia Nero smelt invloeden en inspiratie samen tot een geheel eigen kijk op de rockmuziek.

Uiteraard is het programma van 2013 nog lang niet compleet. Zodra we meer namen hebben zullen we deze bekend maken.

Music Meeting Gorredijk vindt dit jaar plaats op 4 en 5 oktober!