Nog 0 dagen tot music meeting 2021 Music Meeting Gorredijk

1 week "and counting"

Geplaatst op zondag 30 september 2012

 

Programmering Music Meeting 2012

Eigenlijk kan het niemand meer ontgaan zijn die in en om Gorredijk woont. Overal staan wel bordjes, hangen posters of kom je billboards tegen. Voor de mensen die de deur nog niet uitgekomen zijn stonden er advertenties in verschillende media. Tijd dus om ook de daadwerkelijke programmering per dag bekend te maken.

Music Meeting editie 2012 start dit jaar op vrijdag 5 oktober met “Music Meeting Classics”. Vanaf 20.30 uur zal het podium gevuld zijn met diverse artiesten. Beginnend met onze troubadour Adri de Boer, gevolgd door de enige echte Jan Keizer en Anny Schilder met als klap op de vuurpijl de rock ’n roll formatie Goodness! Gracious!

Zaterdagmiddag 6 oktober om 14.00 uur start Music Meets Kids met “Kids Got Talent, the Gorredijk edition”. Hiervoor zijn inmiddels al vele opgaven binnen gekomen via de basisscholen van Gorredijk. Ondersteuning deze middag wordt net als vorig jaar georganiseerd door de scholieren van de Burgemeester Harmsma School. Rond 16.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden en weten we wie het talent van Gorredijk is.

Vanaf 20.30 uur op zaterdagavond begint de originele Music Meeting 2012. Gedurende deze avond staan de volgende bands op de bühne. De countryrockers van Rodejo, Gorredijkster trots Chickens Go Mad, beter dan het origineel Quotation en natuurlijk de feestband de Hermes House band.

Voor iedereen die de feeststemming nog door wil trekken tot in de late uurtjes hebben we ook dit jaar de afterparty georganiseerd op zowel de vrijdag als zaterdag bij Café NEYS. De Music Meeting eindigt immers op een tijdstip dat de nacht nog jong is…

Dus noteer in de agenda:

Vrijdag 5 oktober vanaf 20.30 uur (zaal open 20.00 uur)

-       Adri de Boer
-       Jan Keizer & Anny Schilder
-       Goodness! Gracious!

Zaterdag 6 oktober vanaf 14.00 uur (zaal open 13.30 uur)

-       Kids Got Talent, the Gorredijk edition
(door alle scholen van Gorredijk)

Zaterdag 6 oktober vanaf 20.30 uur (zaal open 20.00 uur)

-       Rodejo
-       Chickens Go Mad
-       Quotation
-       De Hermes House Band

Beide avonden afterparty bij café Neys.

Tot op 5 & 6 oktober!