Nog 0 dagen tot music meeting 2021 Music Meeting Gorredijk

Samenwerking Music Meeting &Trigger Bookings

Geplaatst op donderdag 20 september 2012

trigger.jpg
 
Music Meeting Gorredijk zoekt samenwerking met Triggerbookings!

Trigger een nieuw bookingsagency en stuwende kracht achter pop- en rockbands.

Talent, ambitie en doorzettingsvermogen. Daar draait het om bij Trigger Management & Bookings, het nieuwste pop/rock-agency van Noord-Nederland. Trigger slaat een brug tussen zalen, podia en festivals die op zoek zijn naar nieuw talent en succesvolle opvallende bands uit heel Nederland.

Coverbands, tributebands, eigen werk bands, pop, rock, bluesrock; de diversiteit is groot. Maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn alle van hoog niveau en ambitieus. De initiatiefnemers van het energieke boekingsbureau wenden hun jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk aan om de bands niet alleen aan optredens te helpen maar ook te begeleiden op zakelijk, promotioneel en inhoudelijk gebied. "Bandontwikkeling is een vereiste want stilstand is achteruitgang", is de visie. Alle bands zijn gescreend op hun kwaliteiten en marktpositie.

Het bureau richt zich niet alleen op de belangen van de bands; ook de contacten met de podia, zalen en festivals worden goed onderhouden. "Veel boekers staan voor de uitdaging om met minder budget dan voorheen voor een kwalitatief goed en vooral aantrekkelijk programma te zorgen. Onze bands hebben er belang bij om zoveel mogelijk op te treden. Een win-win situatie dus", aldus een van de managers.

Trigger Management & Bookings werkt onder andere voor Quotation (Status Quo- tribute), Undawn (metal - eigen werk), KAY (pop/rock -eigen werk), FRIHALS(covers), Damaged Justice (Metallica-tribute) en The Tightropes (funk/rock/blues).

Twee keer per jaar organiseert Trigger Management & Bookings het promotiefestival Rock Impressions waarbij bands zich presenteren aan radiomakers, boekers, festivalorganisatoren en eigenaren van livecafe's. Rock Impressions vindt plaats in nauwe samenwerking met onder andere Oerrock Festival, Freezeforze Festivals en Music Meeting Gorredijk.

Kijk hier voor meer informatie: www.triggerbookings.nl en www.rockimpressions.nl