Nog 0 dagen tot music meeting 2019 Music Meeting Gorredijk

Info

De 21ste editie van de Music Meeting Gorredijk vindt dit jaar plaats op de eerste zaterdag van oktober in 2019.

Alle dagelijke maatschappelijke normen en waarden gelden ook op ons terrein.

Programma: Aanvang programma is is 20:00 uur. Zie de pagina "Programma" voor meer informatie over het programma.

Locatie:  Sportpark Kortezwaag, Mientewei 2, 8401 AA Gorredijk. 

Munten: Consumpties zijn verkrijgbaar bij één van de barren. Consumpties kunnen alleen verkregen worden door te betalen met munten. De munten kunnen gekocht worden bij de munten-kassa. De munten kunnen contant of per pin worden betaald.

Eten: Op het festivalterrein staan meerdere eetgelegenheden. De consumpties kunnen contant afgerekend worden bij de snackwagen.

Entree: De Music Meeting Gorredijk hanteert geen entree. Nog een reden om de Music Meeting te bezoeken!

Parkeergelegenheid: Bij het sportcentrum is parkeergelegenheid voor handen. Parkeren is gratis.

Garderobe: Er is een garderobe voor de jassen of tassen e.d. aanwezig. De garderobe is beveiligd.

Toiletten: Er zijn voldoende toiletten aanwezig op het terrein. Deze zijn te vinden op het festivalterrein. Middels aanplakbiljetten word je naar de toiletten geleid. 

Huisregels: Roken in de zaal is niet toegestaan, hiervoor is het buitenterrein ingericht. Ook wordt er geen alcohol verstrekt aan jongeren beneden de 18-jaar (om een legitimatiebewijs kan verzocht worden). Er zal een actieve controle plaatsvinden om alcohol gebruik beneden de toegestane leeftijd tegen te gaan. Vuurwerk, wapens of andere gevaarlijke voorwerpen zijn eveneens niet toegestaan. Ook drugs gebruik en verkoop wordt niet geaccepteerd. Professionele foto-, audio-, beeld- en andere (opname-) apparatuur is niet toegestaan (tenzij voorzien van vooraf aangevraagde perskaart). Eenvoudige digitale fototoestellen zijn geen probleem. Het is niet togestaan om in de zaal of op het terrein flyers te verspreiden of posters op te hangen zonder toestemming van de organisatie. Bij overtreding wordt de toegang tot de zaal ontzegd.

EHBO: In de zaal is EHBO aanwezig. (zie EHBO-vlaggen)

Beveiliging: Conform de geldige regels en vergunningseisen is er professionele beveiliging aanwezig. Bezoekers kunnen gefouilleerd worden en zijn zich verplicht te houden aan de voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel.

Taxicentrale: Voor het bellen van een taxibedrijf kun je je wenden tot: Taxi Moll: 0513-461355.

Eigen risico: Het betreden van de zaal en het terrein alsmede het bijwonen van de optredens is geheel voor risico van de bezoeker. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u mailen naar info@music-meeting.com. De organisatie van de Music Meeting is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade onstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.

Overige: Gevonden voorwerpen kunt u bij de kassa overhandigen. In situaties waarin huisregels niet voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. Het programma is onder voorbehoud van onverwachte omstandigheden. De organisate heeft het recht, om in geval van overmacht, aanpassingen aan het programma te doen.